Andrije Štampara 73a, 35000 Slavonski Brod
+385 (0)35 442 484

Ukratko o nama


JUNKO d.o.o. proizvođač je kotlova na drva i pelet.

JUNKO d.o.o. proizvođač je kotlova na drva i pelet. Naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg iskustva u području grijanja. Unazad nekoliko godina razvijali smo i usavršavali proizvod kako bismo Vam osigurali što veću kvalitetu, visok stupanj iskorištenosti i ponudili Vam proizvod koji zadovoljava sve standarde. Naš fokus je na proizvodnji kotlova, te stalnom razvoju tih proizvoda, a sve u cilju obostranog dugoročnog zadovoljstva. Sa svakim svojim proizvodom garantiramo Vam kvalitetu, pouzdanost i odgovornost, jer naš cilj je zadovoljan kupac, neovisno o njegovoj veličini. Radimo za svakoga od Vas i vjerujemo u svoj proizvod i zato vam dajemo 5 GODINA GARANCIJE.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“

HAMAG-BICRO

Misija i vizija


Postati prepoznatljiv partner u uvođenju novih tehnološki rješenja.

MISIJA : Naša misija je svojim proizvodom pružiti svakom kupcu mogućnost izbora najboljeg rješenja za grijanje uz pristupačne cijene, vrhunsku uslugu i neospornu kvalitetu. VIZIJA: Naša vizija je postati prepoznatljiv partner u uvođenju novih tehnološki rješenja u kotlove na drva i pelet na području Republike Hrvatske, konstantnim ulaganjem u razvoj proizvoda i pronalasku novih, još boljih rješenja za grijanje.